Livas Clothing este una dintre cele mai importante companii din România în sectorul producției de îmbrăcăminte de dama, cu peste 20 de ani de experiență pe piață. Prin cunoașterea nevoilor pieței, compania noastră se bazează pe principiile solide de seriozitate și fiabilitate, oferind o producție de înaltă calitate, livrare rapidă și prețuri competitive.

Suntem specializați în producția de articole de îmbrăcăminte de damă, cum ar fi rochii, bluze, fuste si pantaloni, atât de zi cât și de seară, cea mai buna calitate fiind în fruntea eforturilor noastre, lucru care ne permite să menținem standarde înalte de producție.

La Livas Clothing apreciem relațiile pe care le avem cu clienții noștri și ne propunem să stabilim relații profesionale de afaceri de lungă durată bazate pe fundamentul respectului reciproc și al înțelegerii, care sunt esențiale în natura activității noastre.

 

ISTORIC

Originile Livas Clothing se întorc în timp la începutul anilor 1980, când compania a înființat prima fabrică în Londra, Marea Britanie. Natura ambițioasă a fondatorului companiei a avut viziunea de a deveni unul dintre cei mai importanți producători de articole de îmbrăcăminte pentru femei de pe piață.

Deși compania a avut succes, și chiar dacă disponibilitatea forței de muncă calificate în Marea Britanie a permis extinderea companiei, piața producției era limitată în potențial. Prin urmare, a fost înființată o altă fabrică în Cipru, la începutul anilor 1990, unde, după succesul inițial, s-au produs condiții de piață similare.

Ulterior, în 1993, compania s-a mutat în România, unde tendințele pieței demonstrau un potențial imens în producția de articole de îmbrăcăminte pentru femei, datorită disponibilității forței de muncă, costurilor de producție de bază mai mici și moștenirii îndelungate a țării în ceea ce privește producția de textile și articole de îmbrăcăminte. Livas Clothing a avut, de asemenea. avantajul de a fi fost unul dintre primii investitori străini în producția de articole de îmbrăcăminte pentru femei din țară.

Totul a început cu înființarea primei fabrici din Târgoviște (Dâmbovița), iar în prezent compania are trei baze de productie in Romania (Dambovita, Olt) si doua in Republica Moldova (Soldanesti, Soroca). Cu peste 600 de angajați și o capacitate de producție de peste 2.000.000 de articole de îmbrăcăminte pe an, și cu cele mai stricte standarde de calitate realizate, compania este considerată ca fiind una dintre cele mai importante companii din România în producția de articole de îmbrăcăminte pentru femei.

Succesul companiei se bazează pe abordarea profesională în cadrul afacerii, care se realizează prin intermediul tehnologiei și a capacităților și cunoștințelor dobândite de către forța de muncă. Această abordare profesională permite companiei să fie fiabilă și de încredere, lucru care ajută Livas Clothing să ofere cea mai bună calitate în producție, livrare rapida si prețuri competitive. În același timp, apreciem relațiile pe care le avem cu clienții noștri, bazate pe respect reciproc și înțelegere.

Livas Clothing a dovedit în mod constant că ia foarte în serios responsabilitatea socială corporativă pe care o are, respectând toate părțile implicate în compania noastră. Dincolo de respectarea legii, a standardelor etice , a industriei naționale și a normelor mondiale, compania noastră a demonstrat respect pentru societatea în care funcționează sprijinind sportul local, școli și evenimente, printre altele. O implicare majoră a companiei a fost sponsorizarea clubului local feminin de baschet timp de 10 ani consecutivi și, ca rezultat echipa a obținut multe trofee naționale pentru municipiul Târgoviște, în timp ce echipa a reprezentat România, de asemenea, în jocurile europene.

Mai mult decât atât, compania noastră a fost premiată de către Camera de Comerț a României pentru performanțe remarcabile consecutive și coerente din industria noastră de-a lungul anilor și am primit un premiu de excelență din partea Ambasadei Republicii Cipru în România pentru contribuția noastră industrială în România, în calitate de investitori din Cipru.

De-a lungul timpului, Livas Clothing s-a ridicat la standardele înalte pe care fondatorul companiei le-a stabilit inițial, iar astăzi, scopul nostru este de a menține standardele ridicate atinse și de a ne consolida reputația ca lider în producția de articole de îmbrăcăminte de dama în România, extinzând compania și mai mult în următorii ani.


footer